Over ons

Tuincenter Euroflora,

 

De voorbije 40 jaar heeft Euroflora zich ontpopt van een klein bloemenwinkeltje gevestigd in een bureel onder de woning tot een omvangrijk en gezellig serrencomplex waarin we u de ideeën en creaties in bloemen en planten aanbieden. We zijn uitgegroeid tot een tuincenter met ruim 25 medewerkers. Ons succes hebben we te danken aan voortdurende innovatie met focus op kwaliteit en creativiteit en vooral aan u… de klant!


Wat is onze filosofie? Net dat ietsje meer bieden in alles wat we creëren met het accent op service.
Dat dit ons aardig lukt, kunnen we toeschrijven aan de gedrevenheid en toewijding van al onze medewerkers.
Van dit familiebedrijf is David De Clercq algemeen directeur. De creatieve motot is Jacqueline De Clercq, die samen met echtgenoot Eddy Noël als medezaakvoerders de toekomst is van Euroflora.
Met hun zoon Dries en nonkel Willy hebben we zowel jonge als heel ervaren bouwstenen voor het familiebedrijf.


Bij de aankoop van bloemen, planten, tuinbenodigdheden, onze collecties decoratiematerialen alsook een volwaardig assortiment interieuraccessoires, focussen we ons op de hoogste kwaliteit aan eerlijke, scherpe prijzen in functie van een tevreden klant. Het resultaat van een missie, een creatieve visie en blijvende passie.
 

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.