Cactussen en vetplanten

Cactussen en vetplanten, de nieuwe trendsetters.

Altijd al een stoere en sterke levensgezel gezocht die tegen een stootje kan? Ongeacht de omstandigheden... de cactus en de vetplant zijn niet alleen zeer gemakkelijk in onderhoud maar zijn ook decoratief en echte trendsetters. Bovendien bestaan ze ook in vele soorten en maten...

 

Een grote cactus of vetplant komt helemaal tot zijn recht in een modern interieur en geeft die extra uitstraling aan je woning.

 

In verzorging zijn ze bovendien heel gemakkelijk, je hoeft ze maar heel weinig water te geven, de cactus heeft de eigenschap om grote hoeveelheden water op te nemen en op te slaan. Op deze manier kunnen ze extreem lange perioden zonder water doorstaan, zeker in de rustperiode van november tot maart. In de zomerperiode is het aan te raden om af en toe wel eens een flinke portie water te geven, let er wel op dat je daarna de grond terug laat droog komen, want de cactus is heel gevoelig voor rottingsgevaar aan de wortels!

 

Vanaf het voorjaar  kan je ook vloeibare meststof geven voor cactussen en vetplanten voor een rustige, langdurige groei van uw planten met sterke en gezonde wortels. In de zomermaanden kan je voor een opkikkertje zorgen door ze naar buiten te brengen, let wel op voor te veel regen, zet ze daarom liever beschut.

cactus1.jpg
cactus2.jpg
cactus3.jpg
Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.