Vleesetende planten

Gedaan met spinnen en muggen, met een vleesetende plant in je huis slaap je gerust!

Insecten en spinnen worden gelokt, geraken in een val (dichtklappende val, kleefval, bekerval, ...) worden vastgehouden en gedood, de prooi wordt verslonden en de opgeloste voedingstoffen worden als meststof herbruikt!

 

Sommige vleesetende planten zijn zo groot dat ze een volledige kikker op kunnen. Maar wees gerust, de vleesetende plantjes die geschikt zijn voor ons thuis eten gelukkig alleen vliegen, muggen en spinnen. Je poes is dus veilig!

 

Voor de verzorging hebben ze graag een plaatsje aan het raam of buiten op een zonnige plek maar vergis je niet want de plant heeft bijna dagelijks water nodig en de voedingstoffen haalt hij uit de prooien die het vangt.

 

Een ideaal plantje dat ook zeer mooi en decoratief is om die vervelende periode van insecten te overbruggen. Geen vervelende muggen rond je oren of vliegen die je blijven plagen en een huis met minder spinnen. Wat wil je nog meer?

vleesetendeplant1.jpg
vleesetendeplant2.jpg
vleesetendeplant3.jpg
Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.