Tuin

Mijn tuin is mijn thuis

Een mooie tijdloze tuin is eindeloos genieten...

De fundamenten: een doordacht ontwerp en een degelijke beplanting, bestratings en verlichtingsplan is essentieel voor de uiteindelijke tuin.
En dan kun je na het werk wegdromen, genieten op een zitbank van het geluid van mooie muziek of van het waterfonteintje, je familie en je vrienden op bezoek, een barbecue, ...

 

Een tuin die rust uitstraalt is het allerbelangrijkste element. Dit creër je door herhaling van kleurtoetsen, door symmetrie, een gazon om het oog te laten rusten, door strak geschoren vlakken, een sterke structuur, bomen strategische plaatsen voor schaduw te creëren. Maar probeer vooral te verrarssen, hoe klein je tuin ook mag zijn!

 

Met beperkte doorkijkjes wek je de nieuwsgierigheid op en nodig je uit om de tuin te ontdekken stap voor stap. Werk met onderverdelingen door hagen, niveauverschillen, een terras, een beeld, verlichting, hekje of vijvertje, ... maar vooral met een doordacht ontwerp met oog op de toekomst.

 

Vraag ons advies, we helpen je graag met het uitbouwen van je droomtuin!

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.