BBQ

Weber.

Al jaren staat Weber® bekend om zijn, kwalitatief hoogstaande, kogelbarbecues.

De kogelbarbecue van Weber® is een van de grootste revoluties op barbecuegebied geweest. Nu we jaren verder zijn, zijn de kettle houtskool producten nog steeds immens populair, maar Weber® staat inmiddels ook bekend om zijn kwalitatieve gasbarbecues; van de Spirit collectie tot de Genesis, stuk voor stuk geweldige barbecues tot complete buitenkeukens. Dankzij het gebruik van weerbestendige materialen kunt u met de Weber producten het hele jaar door genieten van heerlijke barbecuegerechten.

 

Barbecook.

Barbecook® wil jou altijd een zorgeloze barbecue garanderen. Daarom streven we naar gebruiksgemak van begin tot einde: van een gemakkelijke montage over een handig gebruik tot een eenvoudig onderhoud van onze barbecues en accessoires. Drie vlakken waarop barbecook® telkens opnieuw het verschil maakt!

 

LotusGrill.

De tafelbarbecues van LotusGrill® zijn de veiligste en snelste van hun soort.

De barbecue kan, doormiddel van zijn dubbelwandige constructie, op elk moment verplaatst worden tijdens het grillen omdat hij niet warm wordt aan de buitenkant. Door de ingebouwde batterij die de ventilator aandrijft is de barbecue al na 3 a 4 minuten klaar om te grillen.

Na het grillen kan je hem makkelijk ontmantelen om te reinigen en hem opbergen in de bijgeleerde opberghoes. Ideaal voor een snelle bbq thuis of op verplaatsing.

 

nl.weberstephen.be

www.barbecook.com/nl

www.lotusgrilluk.com

BBQ2.jpg
BBQ1.jpg
BBQ3.jpg
Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.