Tuingereedschap

Gardena.

Gardena is het voorkeursmerk op het gebied van tuinverzorging van miljoenen huis- en tuinbezitters wereldwijd. Dat komt doordat GARDENA een compleet assortiment aanbiedt van alle benodigdheden, of het nu gaat om besproeingssystemen, pompen, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken, tuingereedschap of bodembewerking. Tegenwoordig is GARDENA het grootste merk voor hoogwaardig tuingereedschap in Europa, met vestigingen in meer dan 80 landen overal ter wereld.

 

www.gardena.com/be/nl/

 

Fiskars.

Fiskars is een vooraanstaand merk dat functionele, gebruiksvriendelijke en duurzame design-oplossingen voor gereedschappen en meer ter beschikking stelt. Fiskars-producten beantwoorden aan echte inspiratie en trachten het werk op moeiteloze en intuïtieve wijze goed te doen.

 

Sinds 360 jaren is Fiskars bekend voor zijn hoogwaardig staal en zijn stalen producten. Fiskars ontwikkelde in 1967 de eerste schaar met kunststof grepen wereldwijd. Sedert die tijd zijn van de oranjekleurige schaar meer dan 1 miljard stuks wereldwijd verkocht en het Fiskars oranje is overal in de wereld een synoniem voor Fiskars. Fiskars is de nummer één van de wereld voor scharen. Het bewijs, 5 jaar garantie op alle materialen.

 

http://dut-be.fiskars.com/

 

De Pypere.

Belgisch topmerk, sinds 1873 is De Pypere fabrikant van kwalitatief handgereedschap voor land- en tuinbouw, bouwindustrie en DIY-sector. Naast de productie van de traditionele handgereedschappen kijkt De Pypere ook steeds uit naar nieuwe en vooruitstrevende producten, alsook naar vernieuwing en optimalisering van het bestaande assortiment. Trouw blijvend aan het ambachtelijke karakter en enkel gebruikmakend van de beste grondstoffen, staat De Pypere borg voor gereedschappen van een uitzonderlijke kwaliteit.

 

www.depypere.be

tuingereedschap1.jpg
tuingereedschap2.jpg
tuingereedschap3.jpg
Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.