Tuinplanten

Een goede tuin is meer dan een verzameling planten. Het is een welbewuste schikking volgens hoogte, kleur, bloeitijd, vorm en karakter. Of je nu voor een strakke of speelse tuin gaat, zorg er in elk geval voor dat de tuin het jaar rond verleidelijk is.

 

Daarom adviseren wij u om vaste planten te combineren met bladhoudende heesters en als het even kan nog wat bolgewassen erbij voor vier mooie seizoen. Sneeuwklokjes bloeien al in februari en de Ilex aquifolium "Pyramidalis" is zeer geschikt als haagplant omwille van de dichte groei en talrijke rode bessen in de winter.

 

Onze tuinplanten zijn voorzien van etiketten met de nodige informatie, zoals de hoogte, de bloeitijd en het aantal planten per vierkante meter.Het volgen van deze plantinstructies garandeert het beste resultaat.Bovendien spaart u werk uit als de planten aan elkaar aansluiten geven ze onkruid zo goed als geen kans. Zeker niet als je ze afdekt met boomschors.

 

Hou er bij de aankoop van de plant rekening mee dat ze een voorkeur hebben voor een bepaald type tuingrond of een plek in de zon of de schaduw. Staan ze op een foute plek dan lopen ze groeiachterstand op of vallen ze ten prooi aan ziekten en plagen. Besteed daarom de nodige tijd aan het onderhouden van achtergrondinformatie en een passende voorbereiding van de planplaats met grondverbeteringsmiddelen en meststof.

 

Wij helpen u graag met al uw vragen.

TUIN1.jpg
TUIN2.jpg
TUIN3.jpg
Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.