Tuinverlichting

Garden Lights

 

Het Garden Lights systeem is ontworpen om uw tuin op veilige en eenvoudige wijze te verlichten. 

Nieuwe technologieën zorgen er voor dat 12 Volt verlichting voldoende licht geeft om een tuin sfeervol te verlichten.

 

De veiligheid en eenvoud van dit systeem maakt het voor iedereen mogelijk deze verlichting zelf aan te leggen. Het volledige systeem, van transformator tot armatuur, is voorzien van schroefverbindingen, waardoor tijdens de installatie geen gereedschap gebruikt hoeft te worden.

 

Garden Lights verlichting is uitermate geschikt om ook uw bestaande tuin te verlichten. Voor de aanleg is namelijk geen graafwerk nodig.

 

Imagilights

 

Bent u op zoek naar binnen- en buitenverlichting met een moderne look? Dan bent u bij ImagiLights aan het juiste adres. De verlichtingen zijn telkens voorzien van de nieuwste en zuinigste LED's die bovendien kunnen veranderen in 160.000 verschillende kleuren! Deze LED's hebben een levensduur van 50.000uur. De draadloze sfeerlampen werken op herlaadbare li-polymeer batterijen van de nieuwste generatie en hebben een autonomie van 12 tot 24uur (afhankelijk van het kleureffect dat u gebruikt). Bij de verlichting zit ook een afstandbediening waarmee u de kleurenmodus kan instellen.

 

www.garden-lights.nl

www.imagilights.com

tuinverlichting1.jpg
tuinverlichting2.jpg
tuinverlichting3.jpg
Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.